Celler
Jaume llopart Alemany
Font-rubí
El pots trobar a:
Es va iniciar la producció de cava per al consum del seu propi restaurant Can Güell, on juntament amb la gastronomia tradicional ho oferien als seus clients i amics. I també amb aquest esperit emprenedor s'ofereix a la finca de les Graus, la possibilitat d'agroturisme, on gaudir de la natura i el seu paisatge de vinyes amb l'oportunitat de conèixer la cultura del cava.
En el nostre club podrà conèixer els nostres productes, registreu ara. Gaudiu dels packs de degustació exclusius del club. En iniciar en el tast dels nostres vins i caves podrà visualitzar els colors, observar la textura, bombolles ... gaudir de les aromes i les seves notes particulars, i degustar el seu sabor ... i arribar a l'essència del bon producte.
Història
A principis de segle l'avi Jaume Llopart Orga començà una activitat a la finca de La Fanga que marcaria la història de la família Llopart Alemany.
En els inicis el vi que elaboraven era per consum propi, més endavant van començar a vendre l'excedent a altres cases.La tradició es va mantenir amb les següents generacions, amb en Jaume Llopart Ferré i l'actual propietari, Jaume Llopart Alemany.
A Cal Pau Manso es va iniciar la producció de cava de manera artesanal. Al 1997 es van fer importants reformes, allò que la família feia com una activitat de complement al seu restaurant es va convertir en un negoci amb vida pròpia.
Per aquesta motiu la casa de Cal Pau Manso es va convertir en una cava equipada amb la maquinaria més moderna.
La combinació de les noves tècniques i de modernes màquines amb l'experiència i la tradició fan que les Caves Jaume Llopart Alemany elaborin el vi i el cava aplicant el millor de cada generació.
L'afany emprenedor de la família Llopart Alemany els va portar a iniciar una activitat de turisme rural l'any 2000 a la finca de Les Graus. Quatre apartaments molt ben equipats permeten gaudir d'uns dies en plena natura rodejat d'un terra de vinyes i amb el clima més agradable